Over ons

Sinds de oprichting in 2003 richt Agilitec BV. zich op ontwikkelingen en verkoop van software oplossingen die de maak industrie helpt bij het zo optimaal en effectief mogelijk inzetten van de bedrijfsmiddelen.
Zoekt u een geïntegreerde oplossing die automatische OEE registratie combineert met online productieadministratie en/of voorraad beheer? Door jarenlange ervaring met en kennis van WMS, OEE, MES, datacollectie en procesanalyse, bent u bij ons ook na implementatie verzekerd van een optimale dienstverlening.

Agilitec - Betrokken icoon

BETROKKEN

Agilitec - Innovatief icoon

INNOVATIEF

Agilitec - Flexibel icoon

FLEXIBEL

Flexibele en betrokken medewerkers
die de taal van de klant spreken en de expertise hebben
om wensen kordaat te vertalen naar een werkbare oplossing

Referenties

Agilitec is inmiddels al bijna 20 jaar succesvol actief in de markt. Onderstaand een greep uit ons klantenbestand in de Benelux.

Één aanspreekpunt en continu verbeteren

Bij Agilitec treft u één aanspreekpunt voor zowel het product, ontwikkeling, implementatie, training en eventueel consultancy. Praktijkervaringen bij de implementatie van onze producten vloeien meteen terug in de productontwikkeling. Een continu verbeterproces dat ertoe heeft geleid dat onze oplossingen door onze klanten bestempeld worden als beste in hun soort.

WMS-Support-3PLteam

3PL team bij Kiva Logistics

Klik op een van de referentie artikelen (PDF) over de toepassing van 3PL team bij een van onze klanten. Download het referentie artikel:

3PL team-Referentie-Kiva-Logistics

Andere Agilitec producten

MyPlantFloor – Manufacturing Operational Management

FWdesk – Customer Relation Management

octoplant – Brondcode management & Versiebeheer PLC en SCADA applicaties

3PL Team zelf ervaren?