Warehouse Management Software

Het voorraadbeheer van 3PL team biedt realtime inzicht in de voortgang van de voorraad. Volg en beheer materialen en voorraad in uw gehele organisatie. Gebruik de WMS software 3PL team om controle te houden over de nauwkeurigheid en de kwaliteit van de voorraad met realtime locaties en statussen.

Voordelen

Volledige controle op uw warehouse

3Pl team geeft u ondersteuning in uw volledige voorraad opslag en/of voorraad handling. Verkort de doorlooptijden door meer inzicht en controle te krijgen op uw warehouse activiteiten, voorraden en locaties.

Real time inzicht in voorraad

Realtime inzicht in de voortgang van de voorraad. Automatische correctie van voorraden, zodat het voor iedereen en wereldwijd direct zichtbaar is wanneer het volume verandert. Verhoog de leverbetrouwbaarheid door misgrijpen te voorkomen en levertijden na te komen.

Administratieve verlichting

Geen overbodige dubbele gegevens en papierwerk meer. Digitaal importeren van goederen ontvangstlijsten, directe facturatie, printen van CMR en pakbonnen. Bespaar aanzienlijk veel tijd en werk nauwkeuriger.

Onophoudelijk streven naar optimaal voorraadniveau waarbij de kosten van het voorraadbeheer verlagen zonder dat dit ten koste gaat van de leverbetrouwbaarheid.

Scanning en labeling
Orderpicking
Klantenportaal
EDI
Cross docking
Tracking & tracing
onepager-check-3PLteam
onepager-check-3PLteam
onepager-check-3PLteam
onepager-check-3PLteam
onepager-check-3PLteam
onepager-check-3PLteam
Kwaliteitscontrole
Loodsverhuur facturatie
DHL koppeling
ERP koppeling
Bulk voorraad afhandeling
Rapportage & Dashboards

Scanning en labeling

Orderpicking

Klantenportaal

EDI

Cross docking

Kwaliteitscontrole

Tracking & tracing

Loodsverhuur facturatie

DHL koppeling

ERP koppeling

Bulk voorraad afhandeling

Rapportage & Dashboards

Kenmerken van WMS Software 3PL team

Voorraadbeheer & Ordermanagement

Weten waar uw producten liggen, lagen of komen te liggen. Importeren van ontvangstlijsten en verzendopdrachten vanuit elk merk type ERP systeem. Inslag, Verplaatsingen, Replenishment, Uitslag, Inventarisatie via uw digitale magazijn.

Tracking & Tracing

Zorg voor een sluitend systeem voor track & trace administatie. Via barcode scanning kunnen eventueel productspecifieke gegevens als: THT datum, viscositeit, lotcode, productiedatum, transporteur etc.. worden opgevraagd.  Op deze manier ontstaat een sluitende administratie van alle traceerbaarheid.

Bulk voorraad afhandeling

Met de Warehouse Management software 3PL team is de afhandeling van bulk voorraad mogelijk. Biedt u of uw klanten de mogelijkheid om gecontroleerd te kunnen laten afnemen uit opslagsystemen als trechters, bunkers en silo’s. Via het klantenportaal beschikken uw klanten over realtime inzichten in de status van de voorraad door automatische correctie na volume verandering.

Overige mogelijkheden

 • Meerdere magazijnen configureerbaar
 • Rapportage goederen handeling per magazijn
 • Pakbon template per klant/magazijn
 • Rechstreekse DHL stickers printen
 • Productie orders (ompakken, verpakken samenstellen)
 • Samengestelde artikelen
 • Voorkeur posities in magazijn a.d.h. van pick frequentie
 • Ideale bestelgrootte berekening
 • Advies productie en/of bestel orders
WMS-Tablet-in-heftruck

De standaard mogelijkheid om met een tablet te werken maakt dat magazijn medewerkers beter geïnformeerd zijn en dus sneller opdrachten kunnen uitvoeren. Voice picking, scanning of picken via electronisch papier op een tablet, alles is mogelijk!

3PL Team zelf ervaren?
 • Onze producten zijn modulair opgebouwd. U kiest en betaalt alleen voor die modules die voor u interessant zijn.
 • Onze producten zijn web based zodat alle informatie overal en real time inzichtelijk is. We bieden de producten aan als dienst in de cloud of on-premises.
 • Onze producten zijn standaardproducten die d.m.v. configuratie snel aanpasbaar zijn tot een passende oplossing. U kunt altijd op elk gewenst moment updaten naar een nieuwere versie met daarin meer functionaliteit. M.a.w. het product blijft altijd up-to-date.
 • Onze producten zijn extreem snel te implementeren en aan te passen zonder onverwachte rekeningen voor maatwerk. Mogelijkheden zijn huur, koop of koop na huur. Aan u de keuze.
 • Onze producten bieden veel functionaliteit en zijn betaalbaar. Kortom gegarandeerd een extreem korte terug-verdien-tijd voor elk bedrijf groot of klein.